CityFit podpisał umowę z poznańską galerią Pestka. Pierwszy w mieście klub polskiej sieci fitness otwarty zostanie w drugiej połowie roku.

CityFit jest w trakcie dynamicznej ekspansji. Sieć posiada obecnie 15 klubów w całej Polsce i podpisuje umowy na kolejne lokalizacje. Najnowsza dotyczy klubu w poznańskiej Galerii Pestka. Lokal otwarty zostanie w drugiej połowie roku.

– Otwarcie klubu w Poznaniu było jednym z naszych tegorocznych celów strategicznych. Dzięki podpisanej właśnie umowie, CityFit już wkrótce zawita do stolicy Wielkopolski. Klub o powierzchni blisko 2200 mkw. dostępny będzie dla klubowiczów 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. – mówi Piotr Szymoński, dyrektor ekspansji CityFit.

CityFit to polska sieć innowacyjnych klubów fitness, której misją jest oferowanie klubowiczom pełnego komfortu ćwiczeń w atrakcyjnej cenie i bez konieczności podpisywania długoterminowych umów. Z oferty sieci korzystać będą mogli również posiadacze pakietów sportowych OK System.

Przeczytaj również

Gala Gwiazda Jakości Obsługi 2024 CityFit

2018.04.03

CityFit na gali Gwiazdy Jakości Obsługi 2024

Na uroczystości odebraliśmy godło za najwyższe standardy obsługi klienta.

Siłownie 24/7 CityFit czynne cały weekend majowy

2018.04.03

Kluby fitness otwarte w majówkę – CityFit zaprasza!

Kluby CityFit będą otwarte także 1 i 3 maja.