CityFit, największa polska sieć klubów fitness czynnych 24/7, otworzy kolejny klub w Rzeszowie. Lokal przy ulicy Okulickiego pierwszych klubowiczów powita w 2021 roku.

CityFit Rzeszów Domar (ul. Okulickiego 6) będzie miał powierzchnię 1740 mkw. Czynny będzie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (również w dni ustawowo wolne od handlu). Klubowicze będą mogli korzystać z miejsc parkingowych znajdujących się bezpośrednio przy obiekcie.

Przestrzeń klubu podzielona zostanie na ergonomiczne strefy treningowe, w których znajdzie się około 300 urządzeń marek TechnoGym i Matrix. Do dyspozycji klubowiczów będą również: źródełko z bezpłatną wodą filtrowaną, maszyny vendingowe, w których kupić można zdrowe przekąski czy strefa relaksu, w której będzie można podgrzać i zjeść posiłek po treningu czy naładować telefon.

CityFit wyróżniają konkurencyjne ceny karnetów oraz liberalna polityka członkowska. Sieć nie wymaga podpisywania długoterminowych umów oraz umożliwia okresowe zawieszenie członkostwa (np. na czas urlopu). Zakup karnetów oraz zarządzanie członkostwem (m.in. rezerwacja miejsc na zajęciach fitness) realizowane są online. W 2019 roku sieć wprowadziła dodatkowo aplikację mobilną z programem lojalnościowym, w którym treningi w CityFit premiowane są atrakcyjnymi nagrodami.

CityFit posiada obecnie 23 kluby w 15 miastach Polski. Lokal przy ulicy Okulickiego będzie drugą lokalizacją sieci w Rzeszowie.

–  Pierwszy był CityFit Rzeszów Plaza, który otworzyliśmy w 2014 roku. Był to pierwszy klub w całej naszej sieci. Niezwykle udane otwarcie, które potwierdziło, że stworzony przez nas nowatorski model biznesowy jest strzałem w dziesiątkę. Dlatego tym bardziej cieszymy się na otwarcie kolejnej lokalizacji w stolicy Podkarpacia, licząc, że powtórzy ona sukces Plazy. – mówi Richard Keen, CEO CityFit.

Otwarcie zaplanowane jest na 1Q 2021 roku. Z oferty klubu korzystać będą mogli również posiadacze pakietów sportowych OK System.

Przeczytaj również

Gwiazda Jakości Obsługi 2024 dla CityFit

2019.11.13

Gwiazda Jakości Obsługi 2024 dla CityFit!

CityFit jedyną siecią klubów fitness wyróżnioną w tym roku!

WOŚP 2024: aukcje CityFit

2019.11.13

32. finał WOŚP: kampania reklamowa i karnet fitness od CityFit!

CityFit wystawia na aukcję wyjątkowy fant dla firm.